Hibrit İHA HP2

 

Hybrid Project LLC, yerleşik starter batarya ile hibrit bir gaz / elektrik motoru dahil olmak üzere, modüler, uzun süreli bir VTOL uçağı olan HP2 Platformunun uçuş testlerini yaptığını duyurdu.

 

HP2 çok az yer destek ekipmanı gerektirir, sadece gaz yakıtı ile 5 saate kadar  havada kalır. Pilleri şarj etmeye gerek yoktur. Tescilli motor yönetim sistemi, uçuş bataryasını dikey kalkış ve inişlere hazır hale getirerek, neredeyse tüm yüklere güç sağlamak için enerji sağlamaya devam eder.

 

HP2, son derece soğuk  Idaho kışlarından Nevada'daki Black Rock Çölü'nün üzerindeki aşırı sıcak ve rüzgarlı yüksek irtifa uçuşlarına kadar pek çok saatlik uçuş testini başarıyla tamamladı.

 

Hybrid Project LLC önümüzdeki birkaç hafta içinde daha fazla ayrıntı yayınlayacağını duyurmuştur.

 

HP2 Genel Özellikleri şöyle:

 

  • 9ft kanat açıklığı, Maksimum Kalkış Ağırlığı - 35 lbs
  • 1 galon yakıtla 5 saat dayanıklılık (bunlar ideal hava koşullarından daha düşüktür)
  • FWD Propulsion için yerleşik starter - bu ünite ayrıca, pilleri şarj etmek ve yük için güç sağlamak için 350W güç üretir.
  • Modülerlik - Uçağın tam burnu, ağırlığa ve CG sınırlamalarına düşen herhangi bir yapı ile yapılandırılabilir / değiştirilebilir.
  • Dayanıklılık - kullanım ve sert kullanım kolaylığı için tasarlanmış, ıslak ve olumsuz hava koşullarında uçuş için yapılandırılabilir.
  • Mühendislik, işleme, kompozit düzeni ve son montaj şirket içinde yapılır. Bu, sonuç olarak üretim maliyetlerini düşük tutar ve uçağın geri kalanıyla aynı mühendislik ve üretim standartlarına uygun özelleştirme ve yük yükleme entegrasyonu hizmetleri sunmamızı sağlar.

 

 Kaynak ve Daha fazla Bilgi İçin: http://www.hybridproject.com/