DJI'dan Yeni Ürün

 

DJI Dijital FPV Sistemi, hobi ve profesyonel drone pilotları için özel olarak tasarlanmıştır. DJI FPV Hava Birimi Modülü, DJI FPV Kamera, DJI FPV Gözlüğü ve DJI FPV Uzaktan Kumandasından oluşmaktadır. Tüm bu modüllerin hepsi güçlü özelliklerle dolu ve FPV sistemimizin geliştirilmesinde önemli bir rol oynuyor.  DJI bu yeni ürünüyle daha düşük gecikme oranları, çarpıcı bir HD ekran ve en önemlisi unutulmaz bir FPV uçuş deneyimi sunan drone yarışlarını yeniden tanımlanıyor.

 

DJI Dijital FPV Sistemi, DJI HD Düşük Gecikmeli FPV İletim teknolojisine (DJI HDL FPV İletim) sahiptir. Bu yeniden tanımlanmış teknoloji, FPV deneyiminizi yükseltmek için tasarlanmıştır. Pilotlar yalnızca 28 ms'lik bir gecikme süresiyle daha sorunsuz bir şekilde yarışmazlar, aynı zamanda bunu yaparken kristal netliğinde bir manzaraya da sahip olabilirler. Sürükleyici bir FPV deneyimi için, DJI HDL FPV İletim teknolojisinden başkasına bakmayın.

 

Oldukça entegre bir video aktarım çözümü olarak, DJI Dijital FPV Sistemi, her bir modülü ayrı ayrı satın almanın zamanını ve enerjisini düşüren, inanılmaz bileşenlere ve güçlü aksesuarlara sahiptir. Dahili bir alıcı ve kullanımı kolay uçuş kontrol sistemi montajı zahmetsiz hale getirir. Her bir bileşen etkinleştirildiğinde hemen çalışacak ve diğer bileşenlerle ilk bağlantıyı ezberleyecek, her kullanımdan önce modülleri eşleştirme ya da parametreleri ayarlama ihtiyacını ortadan kaldıracak şekilde programlanmıştır.

 

DJI FPV Goggles, hem hafif hem de konforlu olacak şekilde tasarlandı ve inanılmaz özelliklerle donatıldı. Bu gözlük, kararlı video iletimi sağlayan çoklu anten teknolojisini içerir. Ayrıca kullanıcı için çekici bir FPV uçuş deneyimi yaratan iki ekran ve iki kullanıcı dostu kanal ayar düğmesi içerir.