Boeing'in MQ-25 hazır

 

Boeing, insansız hava aracı, havacılığının geleceğini MQ-25 ile ABD Donanması'na getiriyor. ABD Donanması için tasarlanan insansız bir hava aracı sistemi MQ-25, ihtiyaç duyulan yakıt ikmali kabiliyetini sağlayacak ve böylece Boeing F / A-18 Super Hornet, Boeing EA-18G Growler ve Lockheed Martin F-35C savaşçılarının savaş aralığını genişletecektir.

 

MQ-25 insansız hava aracı ABD Donanması için hazır.

 

Boeing, 90 yılı aşkın bir süredir Deniz Kuvvetlerine  hava araçları sağlıyor.  MQ-25, ABD Donanması'nın hedeflerini karşılayan bir çözüm sunmak için yakıt ikmali, otonomi ve kesintisiz taşıyıcı güverte entegrasyonunun doğru kombinasyonunu kullanmaktadır. Bu İHA sistemi ile en kısa zamanda  yakıt ikmalidüşük maliyetli insansız hava aracı MQ-25 ile gerçekleştirilecektir.

 

MQ-25 ile:

 

  • ABD Donanması, konuşlandırılmış Boeing F / A-18 Super Hornet, Boeing EA-18G Growler ve Lockheed Martin F-35C savaşçılarının savaş aralığını genişletecek güçlü insansız yakıt ikmalli yetenekleri arıyor.
  • Boeing'in MQ-25'i tüm tank gereksinimlerini oldukça fazla bir payla karşılar.
  • Boeing’in MQ-25’i, kaldıraç gücü ile şirketin en iyisi olarak müthiş bir avantaj yaratıyor.

 

 

Boeing, 90 yılı aşkın bir süredir ABD Donanması'na taşıyıcı hava aracı gönderiyor. Taşıyıcı operasyonlarını biliyoruz ve mevcut sistemler ile kusursuz uyum sağlayabiliyoruz. Boeing: günümüzün en yeni nesil F / A-18E / F Super Hornet’ine 1930’ların Douglas TBD Devastator’una uzanmaktadır. Tüm bu deneyimleri MQ-25 uçağımıza uygulayarak en iyi Boeing'in ABD Donanmasına bir kez daha sunmasını sağladık.